Úvod » Archiv » Sezona 2019/2020

Nakonec úspěšný podzim v okrese

publikováno 13.11.2019

I tak by se dalo stručně shrnout naše působení v okresním přeboru po 2 sezónách strávených v I. B třídě. V té jsme bohužel v předchozí sezóně obsadili "pouze" 7. místo, které v důsledku reorganizace krajských soutěží znamenalo sestup.

Naše ambice v okresním přeboru na začátku sezóny nebyly malé. Rozhodně jsme se chtěli pohybovat na předních místech. Není divu, když kádr oproti předchozí sezóně zůstal v podstatě nezměněn. Naopak došlo k jeho posílení. Z Roudnice k nám přišel levonohý univerzál Jakub Kühn a z Brňan Jan Bauer ("Sasa"), gólový útočník, který nám dlouhá léta chyběl. Sasa dostál své pověsti a nemalou měrou se podílel na našem gólovém účtu podzimní části. Ostatním hráčům navíc konečně vyschl z I. B třídy zvlhlý střelný prach a díky tomu se po podzimu můžeme pochlubit nejlepším útokem soutěže (celkem 72 vstřelených branek) a společně s SK Lukavcem i nejlepší obranou (shodně 16 obdržených branek).

To jsou všechno krásná čísla, ale neměli bychom je příliš přeceňovat. Vstup do sezóny nebyl příliš přesvědčivý. Proti Libochovicím to byla výhra až díky šťastné trefě Aleše Hautkeho v závěru utkání. Po jednoznačné výhře, avšak proti nepříliš silným Brňanům (7:1) následoval opět nepřesvědčivý výkon v Černivě, který nakonec stačil na těsnou výhru 2:1. Nedařilo se nám ani proti týmům z úplného čela tabulky. Z Lukavce jsme si po mdlém výkonu zejména v prvním poločase odvezli pouze bod (remíza 1:1 a prohra na penalty) a z Libotenic jsme po nekoncentrovaném výkonu odjeli dokonce s prázdnou (prohra 4:2). Střelecky jsme si naopak spravili chuť proti Úštěku (8:0), Litoměřicku "B" (13:0), Rovnému (11:0) a proti Budyni (9:1).

I přes bodové ztráty v Lukavci a Libotenicích jsme díky ztrátám ostatních celků z čela nakonec po podzimu obsadili 1. místo, které bychom samozřejmě rádi udrželi i na jaře.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Nakonec úspěšný podzim v okrese
I tak by se dalo stručně shrnout naše působení v okresním přeboru po 2 sezónách strávených v I. B třídě. V té jsme bohužel v předchozí sezóně obsadili "pouze" ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery