Úvod » Archiv » Sezona 2018/2019

Z Černčic vezeme důležité 3 body.

publikováno 20.05.2019

Po ztrátě bodů doma proti Bezděkovu a především venku v Černivi nepřicházelo pro nás v úvahu nic jiného než v Černčicích vyhrát. V opačném případě by se naše myšlenky na záchranu začaly pomalu rozplývat. Je tedy zřejmé, že se jednalo o velice důležité utkání. Nasazení některých hráčů však tomu zcela neodpovídalo. Ačkoli se míč nacházel především na našich kopačkách a soupeř si v podstatě nic nevytvořil, chyběla nám větší dravost a chuť zvrátit utkání v náš prospěch. K vážnějšímu ohrožení branky soupeře v prvním poločase docházelo spíše sporadicky a především ze standardních situací. Za zmínku stojí hlavička Ondry Tuzara po rohovém kopu do postranní sítě a gólová hlavička Tomáše Pivoňky, která z důvodu ofsajdu nemohla být uznána.

V druhém poločase se naštěstí naši hráči střelecky probrali. Nejprve Jirka Hubálek, který využil zaváhání stopera domácích při odkopu a po samostatném nájezdu uklidil míč pod vyběhnuvším golmanem. Dále se prosadil kapitán Tomáš Fiala, který chytrou střelou z velké vzdálenosti přistihl domácího brankáře v nedbalkách. Třetí branku přidal opět Jirka Hubálek. Po šikovném obtočení kolem obránce pomalou ale umístěnou střelou podtrhl naše vítězství 3:0.

Za zmínku ještě stojí výborný výkon nového středopolaře Jakuba Quaisera, který navázal na povedený výkon z minulého kola proti Libochovicím. Tentokrát měl ale za sebou sobotní půlmaraton v Karlových Varech ve slušném čase 1 hodina 36 minut. Kdo umí, ten umí.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Nakonec úspěšný podzim v okrese
I tak by se dalo stručně shrnout naše působení v okresním přeboru po 2 sezónách strávených v I. B třídě. V té jsme bohužel v předchozí sezóně obsadili "pouze" ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz