Úvod » Archiv » Sezona 2017/2018

Další 3 body do tabulky nás přišly poměrně draho

publikováno 19.04.2018

Po prvních 4 kolech, v nichž jsme si do tabulky připsali celkem 10 bodů za 3 výhry a 1 remízu, můžeme říci, že vstup do jara nám vcelku vyšel. Povedený vstup má ale i hořkou příchuť. Ať už vinou zranění či nedisciplinovanosti se počet hráčů, kteří mohou zasáhnout do utkání, každým kolem neustále snižuje. Nebylo tomu jinak ani v posledním zápase proti Lukavci.
Do utkání jsme vstoupili dobře a po chybách domácí obrany jsme se dostávali i do slibných brankových příležitostí. Jednu z nich nakonec zužitkoval střelec Honza Lukeš, který na jaře poprvé nastoupil v základní jedenáctce a za takto projevenou důvěru se odvděčil vstřelenou brankou, která se nakonec stala brankou vítěznou.
Cestu za vítězstvím jsme si však zbytečně zkomplikovali. Na konci prvního poločasu obdržel za hrubé nesportovní chování červenou kartu Jarda Štrébl, který pravděpodobně před začátkem utkání nedával v šatně pozor, když byli naši hráči upozorňováni, aby se zbytečně nenechali vyprovokovat zejména hráčem č. 14, který je známý provokacemi a nesportovní agresivní hrou. Ve druhém poločase tak díky početní převaze měli míč na svých kopačkách převážně domácí. Naši hráči však přistoupili k bránění urputněji než v plném počtu a díky nepříliš kreativní hře domácích udrželi těsný jednobrankový náskok až do konce utkání.
Černou tečkou na tomto utkání nebyla pouze červená karta pro Jardu Štrébla, ale i zranění (zlomená lýtková kost) Jirky Růžičky po nevybíravém zákroku hráče č. 10. Skluz tohoto hráče nebo výstižněji nesmyslné skočení do nohou Jirky bylo potrestáno pouze žlutou kartou.
V příštím kole v sobotu od 13:30 přivítáme na domácí půdě Liběšice. Zajímavé bude především složení stoperské dvojice. Původní stoperské duo Ondřej Horna - Jan Pospíchal je mimo hru kvůli zranění kolene a nové stoperské duo utvořené na začátku jara se v posledních dvou zápasech pěkně vybarvilo dočervena. Někdo by si dokonce  mohl začít myslet, že post stopera je v Dušníkách prokletý.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Nakonec úspěšný podzim v okrese
I tak by se dalo stručně shrnout naše působení v okresním přeboru po 2 sezónách strávených v I. B třídě. V té jsme bohužel v předchozí sezóně obsadili "pouze" ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz