Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Archiv » Sezona 2017/2018

Z Roudnice nad Labem nakonec s jedním bodem

publikováno 03.04.2018

V neděli 1. dubna jsme zajížděli k dalšímu utkání na horkou půdu vedoucího mužstva I. B třídy, Roudnice nad Labem. Zástupce roudnického klubu nás předběžně informoval o tom, že utkání bude nutné odehrát na umělé trávě. Do posledního okamžiku jsme však doufali, že tato zpráva byla pouze nepovedeným aprílem. Bohužel marně. Zápas jsme skutečně museli odehrát z důvodu podmáčeného hřiště na umělém trávníku. Umělý trávník, silný vítr a skutečnost, že ani jedno z mužstev se nechtělo dopustit zbytečné chyby. To byly hlavní faktory ovlivňující nedělní utkání. Asi není nutné více dodávat. Sečteno, podtrženo, byli jsme svědky nepříliš pohledného fotbalu.

Utkání nebylo příjemné pro diváky, ani pro hráče. O pěkném kombinačním fotbale tedy nemůžeme mluvit, ale i tak si obě mužstva vytvořila řadu brankových příležitostí. V prvním poločase se roudničtí hráči dostávali do šancí zejména po standardních situacích a jednou i po nepovedené malé domu. Ve všech případech nás však podržel navrátivší se golman z ruského angažmá Lukáš Tuzar. My jsme naopak ohrozili branku domácích střelou Ondry Tuzara zpoza šestnáctky či z protiútoku, na jehož konci byl kapitán Tomáš Fiala.

Ani ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Obě mužstva se opět dostávala do vyložených šancí. Brankové konstrukce zněly rovněž na obou stranách. Bylo pouze otázkou času, kdy padne první branka. Tu nakonec vstřelili domácí po chybě našeho stopera Tomáše Lédla, který v těžké situaci nedůrazně vracel míč hlavou golmanovi. Nám se podařilo srovnat rovněž po chybě domácí obrany, která se snažila fotbalově vyřešit rozehru z vlastní poloviny. Po této chybě se dostal míč k Jirkovi Hubálkovi, který chytře přeloboval roudnického golmana. Při troše štěstí jsme si mohli odvést i všechny 3 body, neboť v úplném závěru jsme zahrávali po faulu a vyloučení hráče Roudnice standardní situaci z hranice velkého vápna. Bohužel tuto příležitost jsme nevyužili a jelikož jsme neměli štěstí ani v penaltovém rozstřelu, odvezli jsme si z Roudnice jeden bod, se kterým jsme nakonec i spokojeni.

V dalším utkání přivítáme v sobotu od 13:00 na domácím hřišti Dubí.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Nakonec úspěšný podzim v okrese
I tak by se dalo stručně shrnout naše působení v okresním přeboru po 2 sezónách strávených v I. B třídě. V té jsme bohužel v předchozí sezóně obsadili "pouze" ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery