Úvod » Archiv » Sezona 2017/2018

Vstup do jarních odvet se vydařil

publikováno 27.03.2018

Po dlouhé zimní přestávce se příznivci dušnické kopané konečně dočkali prvního kola jarních odvet. V sobotu v poledních hodinách si pro ně na domácím hřišti připravili naši hráči speciální obědvové menu. Jako předkrm se podávalo perfektně připravené hřiště, což bylo společným dílem šéfkuchaře Jardy Honzajka a kuchtíka Pavla Novotného. Hlavní chod v podobě utkání proti mužstvu Hrobu pak uvařili naši hráči za dozoru šéfkuchaře Petra Mazourka a o sladkou tečku na závěr se postaral cukrář Martin Pecina, který vstřelil obě naše branky a velkou měrou přispěl ke konečné výhře 2:0.

Utkání pro nás ale nezačalo příliš pozitivně. Hned v úvodu si totiž chladné počasí vybralo svou daň v podobě svalového zranění Petra Lédla. Nucené střídání nás však nerozhodilo.  Nadále jsme zodpovědně bránili a soupeře jsme takřka nepouštěli do žádných brankových příležitostí. Na druhou stranu nám to ale hráči Hrobu svým mdlým výkonem značně zjednodušovali.

Ačkoli ani náš výkon nebyl dokonalý, byli jsme mnohem nebezpečnějším týmem. Do největších šancí se v prvním poločase postupně dostávali Petr Rouša, Leoš Horna a Tomáš Fiala. Všichni však ve slibných pozicích minuli branku, a tak jsme po první polovině odcházeli do šaten za nerozhodného stavu. Jak střílet góly, ukázal spalovačům z první půlky až Martin Pecina, který zaznamenal obě naše branky, první hned v úvodu druhého poločasu po přesném centru Jirky Hubálka z pravé strany a druhou chladnokrevným obstřelením golmana.

K dalšímu utkání zajíždíme v neděli od 16:30 na hřiště lídra tabulky - Roudnice nad Labem.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Nakonec úspěšný podzim v okrese
I tak by se dalo stručně shrnout naše působení v okresním přeboru po 2 sezónách strávených v I. B třídě. V té jsme bohužel v předchozí sezóně obsadili "pouze" ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery